torstai 22. maaliskuuta 2012

Jewellery stand

Kaikki ihanat korut aivan solmussa, sekasin, parittomina ja häviksissä.
Näin on mun laatikoissa ainakin. Korviksista puuttuu pari tai lukko aina. (miten sekin on mahdollista) Kaulakoruja ei tule käytettyä koska niiden selvittäminen irti toisistaan kestää vähintään 15 min. Ulos lähtiessä sellasta aikaa ei varmasti ole.
Välillä yritän ripustella kaulakoruja johonkin, jottei ne olis aivan solmussa, mutta aina se jossain vaiheessa jää. Yleensä se johtuu siitä että ne ei mahdu samaan paikkaan tai kyllästyn kun ne roikkuu liian näkyvillä pölyttymässä.
Pari viikkoa sitten päätin ratkaista ongelmista pienimmän, eli somukset. Siinä ne lempisormukset nyt odottaa siististi käyttöä. Ja onhan niitä tullut enemmän käytettyäkin kun ovat nätisti esillä. Sitten olis  keksittävä miten ja minne nuo kaulakorut ripustaa.


Koruteline Indiskasta

Korut H&M, My Fiina ja Esprit

Hirvisormus Gina Tricot

Kyllähän näitä erilaisia ratkaisuja löytyy, mutta tämäkin on ihan liian pieni. Ei siihen mahdu mitenkään 20-30 pitkää kaulakorua. Kätevää olis myös että rannekorujen koti olis samassa paikassa.

Kuva: Sagan sisustusmyymälä

Oma naulakko koruille... ehkä, mutta minne? Ei makuuhuoneeseen, ei todellakaan olohuoneeseen, ei eteiseen, ehkä vaatehuoneeseen, mutta sinne ei enää mitenkään mahdu. Lisäksi noita naulakoita saisi kyllä olla useampia. Kaikki korut vois olla helposti näkyvillä yhdellä silmäyksellä. Tätä täytyy kyllä vielä mutustella. :)

 Kuva: My Wardrobe story blogista


Hyvää Vihtorin nimipäivää :)
Terkuin Nonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti