keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Greenlipsistä Mádaraa


Olin tänään aamulla ihanan rentouttavassa (paitsi se mekaaninen puhdistus auts) kasvohoidossa turkulaisessa luomuhoitolassa Greenlipsissä. Hoidon piti kestää tunnin, mutta se meni yliaikaa kun sain ihanaa hierontaa päähän ja ties mitä kulmakarvojen siistimistä siinä sivussa. Nyt on iho puhdas ja pehmeä, mitä nyt vähän punainen puhdistuksen jäljiltä ja olo rentoutunut. Kaikki hoidossa käytetyt aineet olivat puhtaita luonnon raaka-aineita kukkavesiä, savea, hunajaa, suolaa... ahh ja ihanan tuoksuisia.


Charme d’Orient sarja edustaa perinteistä orientaalikauneuden hoitoperinnettä parhaimmillaan.





Olen muutaman kerran ennenkin käynyt greenlipsissä, silloin ystäväni suositteli paikkaa ripsipidennysten laittamiseen. Ripset olivatkin ihanat, pysyivät pitkään, jopa 7 viikkoa ja hintakin oli vain 65€.

Tältä näyttivät ripsipidennykset Greenlipsluomuhoitolasta
Ripsipidennykset viime talvelta


Greenlipsin luomuhoitolan facebooksivuille TÄÄLTÄ 
ja  Greenlipsin Luontaiskosmetiikka myymälän puolelle TÄÄLTÄ!  
 
Hoidon päätteksi ostin greenlipsin myymälästä Mádaran kasvonhoitotuotteita. Tällaisen paketin 44€:

Mádara eco face, for oily to combination skin eli puhdistus, kasvovesi ja kosteusvoide.

Olen kuullut paljon hyvää tästä sarajasta ja koska se on myös luonnonkosmetiikka merkki ajattelin nyt kokeilla. Greenlipsin Saara suositteli minulle Mádaran rasvaisen ja sekaihon sarjaa ja pian selviää auttaako se tähän rasvanaamaan.


Mádara

Ongelmani nimittäin on että kun lopetin pillerit eli hormoonien käytön, iho alkoi rasvottua aivan hirvittävällä tavalla. Siitä seuraa tietysti mustapäitä ja finnejä, joita pitää yrittää meikata piiloon päivittäin. Meikki taas ei pysy rasvaisella iholla, jonka takia kasvoja pitää puuteroida vähän väliä. Kierre on valmis, eikä iho saa hetken rauhaa.


Mádara

Mádara

Mádara
Mielettömän kaunis pohjoinen kesä

Mádara




Mádara on neljän latvialaisen naisen perustama luonnonkosmetiikkabrändi, jonka valikoimista löytyvät puhdistustuotteet, kosteusvoiteet, shampoot, hoitoaineet sekä muutamia värikosmetiikkatuotteitakin.

MÁDARAN suomenkielisille sivuille alta:

http://www.madaracosmetics.fi/fi/


"Kasvojen puhdistus - ihonhoidon perusta!

Naiset ajattelevat usein, että ei ole väliä millä meikin puhdistaa kasvoiltaan; vain se mitä levität kasvoillesi jälkeenpäin on tärkeää. Tämä myytti on kuitenkin virheellinen - totuus on että kasvojen puhdistus ja siihen käytetyt tuotteet ovat kaikkein tärkeimmät askeleet terveen ja kauniin ihon saavuttamiseksi, ja on itsestään selvää että huonosti tai väärin puhdistettu iho ei kykene imeyttämään itseensä välttämättömiä aineosia edes parhaimpien voiteiden tai seerumien avulla."

 by Lotte Tisenkopfa-Iltnere

Tämä kommentti lainattu TÄÄLTÄ


Nyt vaan sormet ristiin ja peukut pystyyn että nämä aineet on se mitä tämä iho tarvitsee. Lupaan raportoida mikä on tuomio.

-Nonna

2 kommenttia:

  1. Täytyykin koklaa :)
    -N

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän mennessä vaikuttaa hyvältä! Mulla meikki pysyy päivällä ainakin paremmin kun iho on kuivempi... En ole silti viel ihan valmis antamaan omaa tuomiota suuntaan tai toiseen. :)

      Poista