lauantai 21. huhtikuuta 2012

Taidetta vai suttua?



Sain kerran kauhean suuren inspiraation maalata. 
Kaivoin akryylivärit ja edesmenneen Isoisäni maalausalustat vintiltä ja aloin sotkea.
Se oli aivan mielettömän ihanaa, rentouttavaa ja hauskaa. Siinä tuhraantui koko päivä ja myöhemmin olo oli ihana. 

"Maalauksia" syntyi jopa neljä, mutta tuosta työn jäljestä sen sijaan...
Noh, sanotaan vaikka että en pidä näitä missään esillä ja käytän, kuten aikaisemmassa jutussa Yesterday was casual friday , kuvausalusta yms.

Tässä kaksi näistä töistä, koska Reetta pyysi nähdä. Syytän Reettaa siitä että tämä ajatus alkoi kasvaa mussa ja päätin nämä kuvat julkasta. ;)




Maalaus by Nonna
Tämä kuva on musta liian sekava ollakseen yksinkertainen ja liian yksinkertainen ollakseen monimutkainen. Mitä se ikinä tarkottaakaan. Olen siis sitä mieltä että siinä pitäis olla enemmän jotain joka sotkis sen liian kaavamaisuuden, tai vastaavasti vähemmän esim. tuo punainen pois, niin se vois olla sellanen "tyylikäs".


Maalaus by Nonna
Tästä kuvasta pidän vähän enemmän mutta sen tuo oikea reuna ei oikeen mielytä mua. Pensselin vedot näkyy siellä liian selvästi ja paljon selvemmin kuin muualla kuvassa. Tuo "tähden keskusta" tai mikä onkaan, on liian suunnitellun näkönen kun vertaa muuhun työhön. Se olis pitänyt sotkea jotenkin.



Osa maalauksesta, kuva ja maalaus Nonna
Harmi kun maalauksia ei voi rajata uudelleen. Näin mä rajaisin tämän maalauksen ja heti tykkäisin siitä paljon enemmän. Se olis paljon jännittävämpi jos jokapuolella reunoilla ei olis valkosta.


Some time ago i painted these. I don't particularly like them, but for some reason, here they are. I blame Reetta a little for this, because she asked to see this pinting that i used behind some pics in "Yesterday was casual friday" post. I think the paintings are either under or overly done.
It would be fun if you could crop paintings, it would make them much more interesting.




Lisäänpä vielä pari kuvaa maalauksesta jonka tein joskus seitsemän vuotta sitten. Maalaus on tehty mallista, yhdestä Kate Mossin mainoksesta. Vaikka ei uskois että tuon mallina on ollut Kate Moss. :D En kuitenkaan yrittänyt sillon tehdä selkeästi mallin näköseksi tätä, koska olis ollut jotekin häritsevää pitää maalausta esillä, jos se olisi esittänyt selkeästi jotain henkilöä. "Taiteilijan" vapauksia.

Kate Moss painting by Nonna

Kate Moss painting by Nonna

Kate Moss painting by Nonna

Kate Moss painting detail by Nonna





- Nonna

3 kommenttia:

  1. Super lovely blog!

    xoxo,

    colormenana.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks, yours too! Your pics from Coachella are really nice! :)

      Poista
  2. Jee! Kiitos näistä Nonna :)

    Tykkään sun tavasta käyttää värejä ja ymmärrän sen rentouttavan tunteen, jonka maalaamisesta saa. Sitä pitäisi vaan tehdä paljon useammin, mutta nykyään tuntuu, että alustojen kaivamiseen ja maalien etsimiseen on ainoastaan iso kynnys. Valitettavasti.

    VastaaPoista